APP "Aguas Movil Clientes"

Ara, amb la nostra APP Mobile no hauràs de desplaçar-te fins a les nostres oficines ni estar pendent dels nostres horaris.

Gaudeix de més comoditat, en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu mòbil. Ara pots accedir a les teves factures i conèixer el teu consum, rebre i configurar notificacions, localitzar l'oficina més pròxima, comunicar una avaria o fer-nos arribar la lectura del teu comptador des de qualsevol lloc.

Podràs accedir a la teva factura o descarregar-te qualsevol de les emeses en els últims 5 anys, conèixer de forma immediata les teves notificacions i rebre avisos davant la possibilitat d'un cabal elevat (a les zones en què hi hagi telelectura). Sense sorpreses. 

A més a més, podràs activar un altre tipus de notificacions com la de possibles afeccions programades en el servei, conèixer el teu historial de consums o de lectures facturades, o saber, en llocs amb telelectura, l'historial de lectures setmanals.

A través d'aquesta eina ens podràs fer arribar totes les teves opinions i suggeriments per a millora del servei, o bé comunicar-nos una possible incidència o, fins i tot, deixar el teu currículum si vols treballar amb nosaltres.

Seguint la política mediambiental de reducció de l'ús de paper, et recomanem que triïs la factura electrònica. Només hauràs de sol·licitar-nos-ho a través de l'APP Mobile.

Descarregat la APP "Aguas Movil Clientes"

Pots descarregar gratuïtament la APP "Aguas Movil Clientes" a la teva tenda IOS o GOOGLE PLAY.